2019-08-31 09:16:07• hírek • Bede Emőke

Kezdők és haladók számára indít fotós tanfolyamot Ovi D. Pop

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Mindig is érdekelt a fotózás? Szeretnéd megismerni a szakma csínját-bínját? Akkor most előtted áll egy nagyszerű lehetőség, hiszen Ovi D. Pop újabb fotós tanfolyamot hirdet.

Ovi D. Pop neve már nem csak a romániai fotós berkekben, de nemzetközi szinten is ismert és elismert. Alkotásait 61 országban vehette már szemügyre a szakma krémje, és ha egy fotósversenyen feltűnik neve, akkor onnan biztosan nem távozik díj nélkül. Karrierje során nem kevesebb mint 780 alkalommal jutalmazták munkáját, csak ebben az évben például 93 aranyéremmel bővítette amúgy sem kicsi gyűjteményét. Érdemeit pedig tovább növeli, hogy tudását előszeretettel adja át másoknak is: az elmúlt 3 évben 27 csoportot vezetett be a fotózás rejtelmeibe.
 

A díjat díjra halmozó, nagyváradi fotóművész szeptember 2-án ismét visszatér Szatmárnémetibe, hogy újabb tanfolyam által adjon lehetőséget a fényképezőgépek szerelmeseinek a fejlődésre. Azok, akik részt vesznek az Ovi D. Pop nevével fémjelzett kurzuson, megismerkedtek többek között az éjszakai fotózás, stúdiófotózás, tárgyfotózás, modellfotózás rejtelmeivel, és egymás munkáit kielemezve, néha egymás hibáiból tanulva tehetnek szert a fényképészethez szükséges ismeretanyagra. 
 

A szeptember 2-án induló tanfolyam ez alkalommal sem csak a lelkes kezdőket várja, hanem azokat is, akik már profi szinten örökítik meg a fontos pillanatokat, és szeretnének ebből szakmai karriert is építeni. Előbbiek, azaz a kezdők számára 590 lejbe kerül a tanfolyam, viszont a diákok, egyetemi hallgatók és nyugdíjasok kedvezményben részesülnek, ők mindössze 450 lejért kóstolhatnak bele a fotózásba. Mi több, azok az iskolások, akiknek átlagosztályzata 9-es felett van, mindössze 360 lejért vehetnek részt a képzésbem.
 

A fényképezést már nem csak alkalmi hobbiként űző haladók számára indított kurzuson a részvétel 1000 lej, viszont a diákok, egyetemi hallgatók és a nyugdíjasok ebben az esetben kedvezményesen élhetnek a lehetőséggel, csupán 800 lejt kell befizetniük. Ebben az esetben azonban nem csak szakmai ismerettel lesz gazdagabb az ember. A kurzust követő sikeres vizsga által ugyanis egy olyan, a tanügyi és munkaügyi minisztérium által elismert fotós-diplomához juthatnak hozzá a fotósok, amelyet hivatalos szakképzésként elfogadnak az EU minden államában. (A tanfolyamot lezáró vizsga díja 100 lej.)
 

Ha tehát szeretnél alapszintű fotótechnikai ismeretekre szert tenni vagy mélyítenéd már meglévő tudásod, bátran jelentkezz az Ovi D. Pop által meghirdetett tanfolyamra. További információkért hívd a 0742 162 843-as vagy a 0770 113 416-os telefonszámot, ahol készségesen válaszolnak kérdéseidre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: